Danilo Zanna İle Aşk Yaşadığı İddia Edilen Masterchef Pelin Zaman'dan İddialara Şok Yanıt!

TV8'de yayınlanan Masterchef yarışmasında sergilediği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Masterchef Pelin Zaman, yarışmanın jüri üyelerinden ünlü şef Danilo Zanna ile aşk yaşadığı iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. 

 

TV8'de yayınlanan Masterchef yarışmasında sergilediği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Masterchef Pelin Zaman, yarışmanın jüri üyelerinden ünlü şef Danilo Zanna ile aşk yaşadığı iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Masterchef Pelin Zaman, Masterchef yarışmasının jüri üyelerinden ünlü şef Danilo Zanna ile aşk yaşadığı iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

 

masterchef pelin zaman danilo zanna ile ask yasadigi iddialarina yanit verdi

 

Aşk yaşıyorum evet! 

 

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin eski yarışmacısı Pelin Zaman ile Danilo Zanna'nın aşk yaşadığı ileri sürüldü. Zaman ise hakkındaki iddianın ardından bir takipçisinin "Danilo Şef ile aşk yaşıyor musun? sorusuna "Aşk yaşıyorum ama Gökhan Akar ile" yanıtını verdi.



Etiketler: