Adıyaman'da 113. Saatte Gelen Mucize! 57 Yaşındaki Halime Aktoprak Enkazda Sağ Tespit Edildi!

Depremin vurduğu Adıyaman ilimizde arama kurtarma çalışmaları devam ederken, enkazda 113. saatte Halime Aktoprak isminde bir vatandaş enkazda sağ testpit edildi. 

 

Depremin vurduğu Adıyaman ilimizde arama kurtarma çalışmaları devam ederken, enkazda 113. saatte Halime Aktoprak isminde bir vatandaş enkazda sağ testpit edildi. Depremin vurduğu Adıyaman ilimizde arama kurtarma çalışmaları devam ederken, enkazda 113. saatte Halime Aktoprak isminde bir vatandaş enkazda sağ testpit edildi. 

 

adiyaman da 113. saatte halime aktoprak enkazdan sag kurtarildi

 

CNN Türk'ten Samet Güner'in haberine göre; Adıyaman'da yapılan çalışmalarda 113. saatte 57 yaşındaki Halime Aktoprak'ın enkazdan sağ kurtarılması için gereken çalışmalar devam ediyor. 

 

adiyaman da 113. saatte halime aktoprak enkazdan sag kurtarildi

 

Halime Aktoprak enkazdan kurtarıldı!

 

113. saatte mutfakta sıkıştığı yerden çıkarılan 57 yaşındaki 5 çocuk annesi Halime Aktoprak'ın sıkışan ayağının da kurtarılması ile beraber enkazdan çıkarıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu söylenen Halime Aktoprak ambulansa bindirilerek hastaneye sevk edildi. Halime Aktoprak'ın bulunduğu apartmanın enkazında 100 kişi bulunduğu bilgisi verildi. 

 

adiyaman da 113. saatte halime aktoprak enkazdan sag kurtarildi

 

Halime Aktoprak'ın çıkarıldığı apartmanın önceki hali yayınlanırken, bu apartmanda toplamda 150 kişinin yaşadığı bilgisi verildi. Bu enkazda daha başka insanlarında da bulunduğu iddiasında bulunurken, bu bölgede çalışmaların devam ettiği belirtildi. Halime Aktoprak'ın çıkarıldığı enkazın Bahçelievler Zümrüt Apartmanı olduğu bilgisi verilirken, Halime Aktoprak'ın 5 çocuk annesi olduğu öğrenildi.