Adem Kılıçcı'dan Survivor Sonrası Şok Hamle! Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Adem Kılıçcı, Survivor 2022 All Star'ın final yapmasının ardından yaptığı hamle ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Adem Kılıçcı, Survivor 2022 All Star'ın final yapmasının ardından yaptığı hamle ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Adem Kılıçcı, Survivor 2022 All Star'ın final yapmasının ardından yaptığı hamle ile sosyal medyada gündem oldu 

 

Şok hamle!

 

Survivor 2022 All Star, geçen gün final bölümüyle ekranlara geldi. Şampiyonluk kupası Nisa Bölükbaşı'nın oldu. Finalin ardından gerginlikler başladı. Önce Batuhan'ın annesi, "Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun" dedi. Ardından Nisa ile finale kalan Adem, Nisa şampiyon olunca şok bir hamle yaptı. Survivor 2022 All Star'ın şampiyonu geçtiğimiz günlerde belli oldu. Nisa Bölükbaşı kupanın sahibi oldu. Finalin ardından sular durulmadı. Önce Batuhan'ın annesi, "Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun" dedi. Ardından Nisa ile finale kalan Adem, Nisa şampiyon olunca şok bir hamle yaptı. TV8'in sevilen yarışma Survivor All Star, geçen perşembe akşamı final yaptı. Adem Kılıçcı ve Nisa Bölükbaşı'nın kaldığı finalde en çok SMS'i alan Nisa, şampiyon oldu.

 

Batuhan'ın annesi Gülhayat Karacakaya, "Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun" dedi. Acun Ilıcalı bu sözlerin ardından SMS sıralamasını paylaştı. Herkes bu olayı konuşurken Adem'den şok bir hareket geldi. Şimdi de Survivor tarihinde üçüncü kez final koltuğuna oturarak büyük bir başarıya imza atan Adem, Acun Ilıcalı'yı 'sildi'. Adem Kılıçcı, yarışmanın final yapmasının ardından Instagram hesabından Acun Ilıcalı'yı takipten çıkardı. Adem Kılıçcı'dan ise konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.