Esra Erol'un Paylaşımına Eşinden Yorum! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programındaki performansı ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu Esra Erol, Instagram sayfasından yaptığı paylaşım ile beğeni toplarken, eşi Ali Özbir'in paylaşımına yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programındaki performansı ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu Esra Erol, Instagram sayfasından yaptığı paylaşım ile beğeni toplarken, eşi Ali Özbir'in paylaşımına yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren  ünlü sunucu Esra Erol, Instagram sayfasından yaptığı paylaşım ile beğeni toplarken, eşi Ali Özbir'in paylaşımına yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu.

 

Sosyal medyayı aktif kullanan Esra Erol, kocası Ali Özbir ile evlilik yıl dönümlerini bir paylaşımla kutladı. Ünlü sunucu Esra Erol, sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettiriyor. Erol, son olarak eşi Ali Özbir ile evlilik yıl dönümlerini kutladı. Instagram hesabında yayınladığı son paylaşımda "12+5. Evlilik yıl dönümü" yazan Esra Erol'un pozuna, kocasından hemen yanıt geldi.

 

"Bebişim"

 

Erol'un paylaşımını gören Ali Özbir, paylaşıma "Sana bebişim diyebilir miyim?" yazdı. Ali Özbir de karısıyla bir pozunu kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

 

İşte o paylaşım;

 

esra erol un paylasimina esinden dikkat ceken yorum



Etiketler: