Abu Dabi'deki Santorini Gerçek Santorini'den Ä°ki Kat Pahalı!

Anantara Santorini adlı otel kompleksi BirleÅŸik Arap Emirlikleri’nde hizmet vermeye baÅŸladı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Bembeyaz binalar ve billur gibi bir deniz. Gözünüzü kapatın, sanki Ege’deki Yunan adası Santorini’desiniz! Oysa burası Santorini’den binlerce kilometre uzaklıkta, BirleÅŸik Arap Emirlikleri’nin baÅŸkenti Abu Dabi’de lüks mü lüks Anantara otel kompleksi.

 

Peki, turistler neden gerçek Santorini’yi deÄŸil de, Abu Dabi’deki çakmasını tercih etsin? Otelin yöneticisi RaÅŸit Bakas, “Çünkü burası çok özel bir yer. Santorini adasında özellikle yaz aylarında sokakları yürünemez hale getiren turist kalabalığından burada eser yok” diyor.

 

“Anantara Santorini Abu Dabi Retreat” kapılarını Åžubat ayında açtı, baÅŸkentten bir saat, havaalanından ise 25 dakika uzaklıkta bulunuyor. Bir baÅŸka deyiÅŸle,,Dubai ile Abu Dabi arasındaki yolun tam ortasında yer alıyor. Sadece yetiÅŸkinlerin kabul edildiÄŸi otelde 22 oda ve süit yer alıyor. Yani, 44 müÅŸteriyle sınırlı. Odaların geceliÄŸi 740 Euro.Bu,Santorini’nin en yoÄŸun sezonundaki otel fiyatının 2 katı!

 

Otel müÅŸterilerine çeÅŸitli seçenekler sunuyor: Film de seyredilebilen bir puro odası, SPA, plajda yoga dersleri ve elbette muhteÅŸem bir yüzme havuzu.