6 Adımda Bedendeki Toksinlerden Nasıl Kurtuluruz?

Youtube'da yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Şifabul, yayınladığı videosunda 6 adımda bedendeki toksinleden kurtulmanın yollarını detaylarıyla anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Şifabul, yayınladığı videosunda 6 adımda bedendeki toksinleden kurtulmanın yollarını detaylarıyla anlattı. Son dönemde yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtuber Şifabul, yayınladığı videosunda 6 adımda bedendeki toksinlerden kurtulmanın yollarını detaylarıyla anlattı. 

 

Modern çağda maalesef gıda, su ve hava yoluyla eskisine göre daha fazla toksine maruz kalıyoruz. Ayrıca kullandığımız kozmetiklerden tutun da ev temizlik gereçlerine kadar hemen her ürün kimyasallarla dolu. Tüm bu kimyasallar kronik yorgunluk, kabızlık, kas ağrıları, konsantrasyon bozukluğu ve obezite gibi pek çok sağlık problemine yol açabilir. Şimdi vereceğimiz tavsiyelerle detoks yaparak tüm bu etkilerden kurtulabilirsiniz.

 

1. Bol bol su için.

2. Güne limonlu su ile başlayın.

3. Doğru nefes almayı öğrenin.

4. Detoks orucu tutun.

5. Lifli gıdalar yiyin.

6. Toksik maddelerden uzak durun.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.