1923 Dizisinin Yıldızı Cole Brings Plenty Ölü Bulundu!

'1923' dizisinde oynayan Amerikalı aktör Cole Brings Plenty, Kansas eyaletinin doğusundaki Lawrence kenti yakınlarındaki ormanlık bölgede ölü bulundu. 27 yaşındaki aktör birkaç gündür kayıptı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Aktörün cesedi terk edilmiş bir aracın yakınlarında tespit edildi. Babası Joe Brings Plenty, İnstagram hesabından “Oğlum Cole’un ölü bulunduğunu ve bir daha aramıza dönemeyeceğini derin bir üzüntüyle duyururum” açıklaması yaptı. Cole Brings Plenty son olarak 2 Nisan Pazar günü Kansas’ta beyaz renkli bir “Ford Expyorer” arabanın direksiyonunda görülmüştü. Ondan birkaç saat önce Lawrence kenti polisi, Cole’un eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla arandığı açıklaması yapmıştı.

 

Polis yetkililerine göre, bir kadın evinden kendilerini arayıp yardım istemiş, güvenlik kameraları da Cole Brings Plenty’nin bu çağrıdan hemen sonra arabasıyla kenti terk ettiğini belirlemişti. 27 yaşındaki Cole Brings Plenty2 bölümünde oynadı. Ayrıca 2022’de yayınlanan 'Into the Wild Frontier' dizisi ile 2024’te gösterimine başlanan  “The Tall Tales of Jim Bridger” dizisinde de rol aldı.