Prenses Kate Middleton'un Ailesi Borç Batağında Ama Kızlarına Hissettirmiyorlar!

Middleton ailesi için kötü haberler peş peşe geliyor. Prenses Kate, bir karın ameliyatı sırasında tespit edilen kanser için önleyici kemoterapi tedavisi görürken, ailesi de önemli mali sorunlarla boğuşuyor. Kate’in annesi ve babası Carole ile Michael Middleton’un sahip oldukları “The Party Pieces Company” iflas etti. Prenses’in ailesi 3 milyon Euro borçla karşı karşıya kaldılar.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Aileye yakın bir kaynak, anne Carole Middleton’un kızları Kate’in öncelikle kendi sağlığıyla ilgili sorunlara yoğunlaşması için çok çaba harcadığını bildirdi. US Weekly dergisi son gelişmeleri şöyle duyurdu:

 

“Carole ve Michael, Kate’in ve çocuklarının kendileri için kaygılanmalarını istemiyorlar. O nedenle göğüslemek zorunda oldukları 3 milyon Euro’luk borçlarını konu etmek istemiyorlar.”

 

Çünkü, Carole ve Michael’in 1987’de kurdukları “The Party Pieces Company”nin iflası aileye çok ağır bir mali yük getirdi. Çocuklara bayramlar ve yaşgünü partileri için özel eşyalar hazırlamakta uzmanlaşmış mağazalar zincirine sahip olan şirket Kovid-19 salgını sırasında çok büyük kayıplarla karşılaştı. Durum o kadar kötüye gitti ki, Kate’in annesi ve babası şirketi satmak zorunda kaldı. O kadar ki, iflas başvufrusu için gerekli 303 bin Euro mahkeme harcını bile ödeyecek durumda değillerdi.

 

Prenses Kate açısından bakarsak, hastalığının yanı sıra bir de anne ve babasının durumunun neden olduğu stresle uğraşmak zorunda kalması, büyük bir trajedi oluşturuyor. Ancak ailesi onu bu tür stresten uzak tutmak için elinden geleni yapıyor.

 

 

 



Etiketler: