Yaptırdığı estetik işlemleri ile adından söz ettiren 50 yaşındaki ünlü şarkıcı Songül Karlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarını her gün şaşırtmaya devam ediyor. Estetiği abartan Songül Karlı son olarak gözündeki deformasyonla geçtiğimiz haftalarda gündeme gelmişti. Songül Karlı şimdi katıldığı bir etkinlik çıkışı gazetecilerle ayak üstü sohbet ederek özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Posta'da yer alan habere göre; Şarkıcılığın yanı sıra sunuculuk da yapan Songül Karlı son olarak vücudunu saran siyah elbisesi ile verdiği pozlar sonrası kalça estetiği yaptırdığı iddialarıyla adından söz ettirmişti. Son hali ile şarkıcı Hadise'ye benzetilen Songül Karlı hem estetik hem de filtreyi abarttı. Sosyal medyada pozlarını paylaşan ve "Keşke benim kadar herkese yakışsa" dediği estetikleriyle havasını atan Songül Karlı'nın son hali dikkat çekmişti. Yüzünü gerdiren türkücünün bir gözündeki sorun gözlerden kaçmadı. Son dönemlerde geçirdiği estetik operasyonlarıyla çok konuşulan ve bambaşka birine dönüşen Songül Karlı resmen estetiğe doymuyor. Songül Karlı son olarak bir dizi estetik operasyon geçirdiğini duyurmuştu. Songül Karlı gençleşmek için dudağından başlayarak lip-lifting ameliyatı, orta yüzü germe, kollar için vaser-liposuction ile sıkılaştırma ve çok az germe gibi işlemler için ameliyat masasına yatmıştı.

 

 

Songül Karlı şimdi ise yakın bir arkadaşının açılış davetine katıldı. Özel hayatı hakkında açıklama yapan Karlı, "Uzun süredir hayatımda kimse yok. Yalnızlığa alıştım artık. İstediğim bir insan çıkmadı karşıma. Hayatımda yalnızca aslan gibi oğlum var" ifadelerini kullandı.