Ünlü oyuncu Burak Yörük ile ayrıldıktan sonra yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü fenomen Sibil Çetinkaya'nın yeni bir aşka yelken açtığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Ünlü oyuncu Burak Yörük ile ayrıldıktan sonra yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü fenomen Sibil Çetinkaya'nın yeni bir aşka yelken açtığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya'nın yeni bir aşka yelken açtığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

 

Ömer Ersin ile aşk yaşıyor iddiası! 

 

Ünlü sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya'nın Ömer Ersin isimli biriyle aşk yaşamaya başladığı iddia edilirken, Çetinkaya'nın paylaşımına Ersin'in yaptığı yorum iddiaları doğrular gibi oldu. Instagram'da yayın yapan Mavmimag isimli sayfanın yayınladığı paylaşımda Sibil Çetinkaya'nın yeni bir aşka yelken açmasıyla ilgili "Sibil ve Ömer hakkında çıkan aşk haberlerini ikisi de yalanlamamış Ömer'in Sibil'in attığı fotoğrafın altına yaptığı yorum ve Sibil'in cevabı da doğrular nitelikte olmuş. Bodrum'da da birlikte oldukları dedikoduları çıktı. Oh vallaha doğruysa haberler bi sevinirim bi an böyle Burak'ın yasını felan tutacak zannettik ama aferin kız çabuk topladın." ifadeleri kullanılırken, bu haber Çetinkaya'nın sevenleri tarafından ilgiyle karşılandı. 

 

İşte Sibil Çetinkaya'nın o paylaşımı;