Sibil Çetinkaya Yeni Bir AÅŸka Yelken Mi Açtı? Ä°ÅŸte Detaylar!

Ünlü oyuncu Burak Yörük ile ayrıldıktan sonra yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü fenomen Sibil Çetinkaya'nın yeni bir aÅŸka yelken açtığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düÅŸtü. 

 

Ünlü oyuncu Burak Yörük ile ayrıldıktan sonra yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü fenomen Sibil Çetinkaya'nın yeni bir aÅŸka yelken açtığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düÅŸtü. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya'nın yeni bir aÅŸka yelken açtığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düÅŸtü.

 

Ömer Ersin ile aÅŸk yaşıyor iddiası! 

 

Ünlü sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya'nın Ömer Ersin isimli biriyle aÅŸk yaÅŸamaya baÅŸladığı iddia edilirken, Çetinkaya'nın paylaşımına Ersin'in yaptığı yorum iddiaları doÄŸrular gibi oldu. Instagram'da yayın yapan Mavmimag isimli sayfanın yayınladığı paylaşımda Sibil Çetinkaya'nın yeni bir aÅŸka yelken açmasıyla ilgili "Sibil ve Ömer hakkında çıkan aÅŸk haberlerini ikisi de yalanlamamış Ömer'in Sibil'in attığı fotoÄŸrafın altına yaptığı yorum ve Sibil'in cevabı da doÄŸrular nitelikte olmuÅŸ. Bodrum'da da birlikte oldukları dedikoduları çıktı. Oh vallaha doÄŸruysa haberler bi sevinirim bi an böyle Burak'ın yasını felan tutacak zannettik ama aferin kız çabuk topladın." ifadeleri kullanılırken, bu haber Çetinkaya'nın sevenleri tarafından ilgiyle karşılandı. 

 

Ä°ÅŸte Sibil Çetinkaya'nın o paylaşımı; 

 

sibil cetinkaya omer ersin