Yalı Çapkını kadrosuna Diyar karakteri ile dahil olup Mert Ramazan Demir ile kamera karşısına geçen Pelin Akil, sosyal medyada yapılan yaş farkı eleştirilerine cevap verdi. Pelin Akil, Yalı Çapkını hayranlarına "Bu kadar ciddiye almayın" sözleri ile seslendi.

 

Yalı Çapkını dizisi yeni sezonu ile yayın hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Mert Ramazan Demir'in Yalı Çapkını'nda canlandırdığı Ferit karakterine partner olarak Pelin Akil'in hayat verdiği diyar karakteri getirildi. Ferit ile Seyran'ın boşanıp farklı insanlarla yollarına devam ediyor olması ise Yalı Çapkını hayranları tarafından tepkiyle karşılandı

 

Pelin Akil'in canlandırdığı Diyar ile Mert Ramazan Demir'in canlandırdığı Ferit karakteri arasındaki yaş farkı ise eleştiri yağmuruna tutuldu. Akil, eleştirilere cevap verdi. Akil, "Kötü bir şey değil. Zaten senaryoda da yaşı büyük ondan. Onu daha toparlayan düzene sokan bir hikayesi var. Sonra çok daha farklı şeyler olacak. İzleyelim görelim hep beraber." dedi. Partneri Mert Ramazan Demir için de "Gayet tatlı, çok güzel, iletişime açık. Oyunculuk anlamında da birbirimize pas verdiğimiz bir oyunculuk ilişkimiz var." ifadelerini kullandı.