Yer aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı oyunculuk performanslarıyla adından sık sık bahsettiren ünlü oyuncu Murat Yıldırım, bu kez yaptığı bir röportaj ile gündeme geldi. Kızı hakkında samimi açıklamalar yapan ünlü oyuncu, sosyal medyadan adeta beğeni yağmuruna tutuldu.

 

Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir sosyal medya paylaşımıyla Teşkilat dizisinden ayrıldığını duyuran ünlü oyuncu Murat Yıldırım, duygusal notuyla gündemdeydi. Bu süreç içerisinde Marie Claire dergisi ile bir fotoğraf çekimi gerçekleştiren Murat Yıldırım, verdiği röportaj ile dikkatleri yeniden üzerine topladı. Röportajı sırasında kızıyla olan duygusal bağını dile getiren ünlü oyuncu, samimi açıklamalarıyla sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

 

AİLE HAYATINI GÖZLERDEN UZAK YAŞIYORDU!

 

2016 yılında Faslı İman Elbani ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu, 2022 yılında ilk kez baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Şimdilerde 2 yaşına girecek olan kızları Miray ile sosyal medya hesabından sık sık paylaşımda bulunan Murat Yıldırım, verdiği röportaj sırasında da kızından bahsetti. Ünlü oyuncu; "Erkek babası olmak nasıl bir duygu bilmiyorum ama kız babası olmayı çok sevdim." dedi.

 

"KÜÇÜK AŞKIM!”

 

Açıklamaları sırasında "Babayla kız çocuğunun arasında çok farklı bir bağ, çok güzel bir aşk oluyormuş. Benim küçük aşkım o..." şeklinde konuşan ünlü oyuncu, röportajın yayınlanmasından kısa bir süre sonra sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun birçok takipçisi Murat Yıldırım'ın kızıyla olan görüntülerini kolajlayarak açıklamalarına alıntı olarak düştü.