Murat Yıldırım'dan Duygusal Açıklama! 'Çok Farklı Bir BaÄŸ Oluyor!'

Yer aldığı yapımlarda gösterdiÄŸi baÅŸarılı oyunculuk performanslarıyla adından sık sık bahsettiren ünlü oyuncu Murat Yıldırım, bu kez yaptığı bir röportaj ile gündeme geldi. Kızı hakkında samimi açıklamalar yapan ünlü oyuncu, sosyal medyadan adeta beÄŸeni yaÄŸmuruna tutuldu.

 

GeçtiÄŸimiz günlerde yaptığı bir sosyal medya paylaşımıyla TeÅŸkilat dizisinden ayrıldığını duyuran ünlü oyuncu Murat Yıldırım, duygusal notuyla gündemdeydi. Bu süreç içerisinde Marie Claire dergisi ile bir fotoÄŸraf çekimi gerçekleÅŸtiren Murat Yıldırım, verdiÄŸi röportaj ile dikkatleri yeniden üzerine topladı. Röportajı sırasında kızıyla olan duygusal bağını dile getiren ünlü oyuncu, samimi açıklamalarıyla sosyal medyada büyük beÄŸeni aldı. 

 

AÄ°LE HAYATINI GÖZLERDEN UZAK YAÅžIYORDU!

 

2016 yılında Faslı Ä°man Elbani ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu, 2022 yılında ilk kez baba olmanın mutluluÄŸunu yaÅŸamıştı. Åžimdilerde 2 yaşına girecek olan kızları Miray ile sosyal medya hesabından sık sık paylaşımda bulunan Murat Yıldırım, verdiÄŸi röportaj sırasında da kızından bahsetti. Ünlü oyuncu; "Erkek babası olmak nasıl bir duygu bilmiyorum ama kız babası olmayı çok sevdim." dedi.

 

"KÜÇÜK AÅžKIM!”

 

Açıklamaları sırasında "Babayla kız çocuÄŸunun arasında çok farklı bir baÄŸ, çok güzel bir aÅŸk oluyormuÅŸ. Benim küçük aÅŸkım o..." ÅŸeklinde konuÅŸan ünlü oyuncu, röportajın yayınlanmasından kısa bir süre sonra sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun birçok takipçisi Murat Yıldırım'ın kızıyla olan görüntülerini kolajlayarak açıklamalarına alıntı olarak düÅŸtü.