Kısa bir süre önce yeni aşka yelken açan oyuncu Hafsanur Sancaktutan ve meslektaşı Kubilay Aka'nın mutlu birlikteliği sürüyor. Geçtiğimiz haftalarda ilk kez el ele görüntülenen ünlü çiftten Aka'nın sevgilisine yorumu sosyal medyada gündem oldu.

 

Uzun bir aranın ardından Siyah Kalp adlı diziyle ekranlara dönmeye hazırlanan Hafsanur Sancaktutan, geçtiğimiz ay muhabirlerle sohbet etmiş ve "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna yanıt vermişti. Ünlü oyuncunun “Kimse yok, ortalıkta adam kalmadı” şeklinde esprili yanıtı günlerce konuşulmuştu.

 

 

Kısa bir süre sonra 24 yaşındaki Hafsanur Sancaktutan'ın adı meslektaşı Kubilay Aka ile anılmaya başlamıştı. Konuyla ilgili sessizliklerini koruyan ünlü oyuncuların aşkı birkaç hafta önce belgelenmişti. Birlikte yemek yiyen Hafsanur Sancaktutan ile Kubilay Aka'nın romantik halleri dikkat çekmişti. Mekandan el ele çıkan ikiliden Kubilay Aka, arabaya binerken Sancaktutan’ın “Adam yok” açıklamasına atıfta bulunmuştu. Ünlü isim, sevgilisine “Hani adam yoktu" diye takılmıştı. Şimdilerde yeni dizisinin çekimleri için Kapadokya'da olan Hafsanur Sancaktutan, bir dizi fotoğraf paylaştı.

 

 

"KAPADOKYA SERİSİ”

 

Ünlü oyuncu, paylaşımına "Ben öyle uygun gördüm, Kapadokya serisi" notunu düştü. Sancaktutan'ın fotoğraflarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelirken sevgilisi Kubilay Aka da kayıtsız kalamadı. Kubilay Aka, sevgilisine kalp emojisiyle yorum yaptı. Sancaktutan da Aka'ya kalp emojisiyle karşılık verdi.