Kubilay Aka Sevgilisi Hafsanur Sancaktutan'ın Kapadokya Paylaşımına Kayıtsız Kalamadı!

Kısa bir süre önce yeni aÅŸka yelken açan oyuncu Hafsanur Sancaktutan ve meslektaşı Kubilay Aka'nın mutlu birlikteliÄŸi sürüyor. GeçtiÄŸimiz haftalarda ilk kez el ele görüntülenen ünlü çiftten Aka'nın sevgilisine yorumu sosyal medyada gündem oldu.

 

Uzun bir aranın ardından Siyah Kalp adlı diziyle ekranlara dönmeye hazırlanan Hafsanur Sancaktutan, geçtiÄŸimiz ay muhabirlerle sohbet etmiÅŸ ve "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna yanıt vermiÅŸti. Ünlü oyuncunun “Kimse yok, ortalıkta adam kalmadı” ÅŸeklinde esprili yanıtı günlerce konuÅŸulmuÅŸtu.

 

kubilay aka sevgilisi hafsanur sancaktutan in paylasimina kayitsiz kalamadi

 

Kısa bir süre sonra 24 yaşındaki Hafsanur Sancaktutan'ın adı meslektaşı Kubilay Aka ile anılmaya baÅŸlamıştı. Konuyla ilgili sessizliklerini koruyan ünlü oyuncuların aÅŸkı birkaç hafta önce belgelenmiÅŸti. Birlikte yemek yiyen Hafsanur Sancaktutan ile Kubilay Aka'nın romantik halleri dikkat çekmiÅŸti. Mekandan el ele çıkan ikiliden Kubilay Aka, arabaya binerken Sancaktutan’ın “Adam yok” açıklamasına atıfta bulunmuÅŸtu. Ünlü isim, sevgilisine “Hani adam yoktu" diye takılmıştı. Åžimdilerde yeni dizisinin çekimleri için Kapadokya'da olan Hafsanur Sancaktutan, bir dizi fotoÄŸraf paylaÅŸtı.

 

kubilay aka sevgilisi hafsanur sancaktutan in paylasimina kayitsiz kalamadi

 

"KAPADOKYA SERÄ°SÄ°”

 

Ünlü oyuncu, paylaşımına "Ben öyle uygun gördüm, Kapadokya serisi" notunu düÅŸtü. Sancaktutan'ın fotoÄŸraflarına kısa sürede binlerce beÄŸeni ve yorum gelirken sevgilisi Kubilay Aka da kayıtsız kalamadı. Kubilay Aka, sevgilisine kalp emojisiyle yorum yaptı. Sancaktutan da Aka'ya kalp emojisiyle karşılık verdi.