Birlikte rol aldığı Erkenci Kuş dizisinde tanıştığı Can Yaman ile bir süre ilişki yaşadıktan sonra ayrılan ve adı bir çok ünlü jön ile anılsa da yalnız olmayı tercih eden ünlü oyuncu Demet Özdemir'in gönlünü Kerem Bürsin'e kaptırdığı iddiası magazin basınına bomba gibi düştü.  

 

Birlikte rol aldığı Erkenci Kuş dizisinde tanıştığı Can Yaman ile bir süre ilişki yaşadıktan sonra ayrılan ve adı bir çok ünlü jön ile anılsa da yalnız olmayı tercih eden ünlü oyuncu Demet Özdemir'in gönlünü Kerem Bürsin'e kaptırdığı iddiası magazin basınına bomba gibi düştü. Son dönemde adı bir çok farklı isimle anılsa da yalnız olmayı tercih eden ünlü oyuncu Demet Özdemir, gönlünü ünlü oyuncu Kerem Bürsin'e kaptırdı. Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ile meslektaşı Demet Özdemir'in aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. İkilinin ilişkisi ise canlı yayın yapan Bürsin'in bardağındaki detayla ortaya çıktı.

 

Canlı yayındaki bardak detayı ele verdi! 

 

2.Sayfa programının sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel, bugün canlı yayına başlamadan önce bir aşk haberi duyduklarını söyledi. Eskiden de tanışan Demet ve Kerem çifti ortak arkadaşları sayesinde daha sık görüşmeye başladı. Taraflardan henüz bir açıklama gelmezken Bürsin ve Özdemir'in karantina sürecini de birlikte geçirdikleri söylendi. Öte yandan Instagram hesabından bir canlı yayına katılan Bürsin'in elindeki "D" harfli bardak aşk iddialarını güçlendirdi.

 

İşte detaylar,