Warner Bros'un DC Comics serisine ait Superman Legacy filminin vizyon tarihinde herhangi bir değişiklik olmayacağı açıklanırken filmin 11 Temmuz 2025 tarihinde gösterime gireceği söylendi. 

 

Warner Bros'un DC Comics serisine ait Superman Legacy filminin vizyon tarihinde herhangi bir değişiklik olmayacağı açıklanırken filmin 11 Temmuz 2025 tarihinde gösterime gireceği söylendi. Warner Bros'un DC Comics serisine ait Superman Legacy filminin vizyon tarihinde herhangi bir değişiklik olmayacağı açıklanırken filmin 11 Temmuz 2025 tarihinde gösterime gireceği söylendi. 

 

IGN Türkiye'nin haberine göre; DCU evreninin belki de en önemli filmi Superman: Legacy zamanında çıkacak Superman: Legacy filmi için uzun bir sürenin ardından yeni bir açıklama geldi ve daha önce belirtilen tarihte filmin gösterime gireceği açıklandı. DCU dümenine geçen James Gunn, kişisel Twitter / X hesabından yaptığı açıklama ile filmin 11 Temmuz 2025'te gösterime gireceğini yineledi.

 

Tabi bu açıklamanın zamanlamasının doğal olarak eylemlerin bitmesi peşine gelmesinin çok da tesadüf olmadığını söylemek mümkün. Hafta içi SAG-AFTRA ve Hollywood arasında anlaşmanın sağlanmasının ardından bildiğiniz gibi birçok film prodüksiyon aşamasına geri dönmüştü. Daha önünde uzun bir yol olan Superman: Legacy filminin planlandığı gibi yoluna devam etmesi de sevindirici oldu.

 

James Gunn yaptığı açıklamada; "Hollywood tarihinin en uzun grevleri sırasında inançlarını hiç kaybetmeyen ve ayaklarını pedaldan hiç çekmeyen, kariyerim boyunca gördüğüm en muhteşem karakter ve set tasarımlarını yaratarak ilerlemeye devam eden yetenekli ekibimizin çabaları sayesinde" diye ifadelerini kullandıktan sonra bir görsel ile gösterim tarihinin eylemlerin bitmesinden sonra değişmediğini yinelemiş oldu.