Bülent Serttaş İzzet Yıldızhan'ın külotla sahneye çıkmasınlar açıklaması için neler söyledi? Son dönemde yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ünlü sanatçı Bülent Serttaş, yaptığı açıklamada İzzet Yıldızhan'ın kadın popçular için söylediği bir zahmet "Külotla sahneye çıkmasınlar" açıklamasına destek verdi. Peki Bülent Serttaş İzzet Yıldızhan'ın külotla sahneye çıkmasınlar açıklaması için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Bülent Serttaş İzzet Yıldızhan'ın külotla sahneye çıkmasınlar açıklaması için neler söyledi? Son dönemde yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ünlü sanatçı Bülent Serttaş, yaptığı açıklamada İzzet Yıldızhan'ın kadın popçular için söylediği bir zahmet "Külotla sahneye çıkmasınlar" açıklamasına destek verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündem olan ünlü sanatçı Bülent Serttaş, yaptığı açıklamada İzzet Yıldızhan'ın kadın popçular için söylediği bir zahmet "Külotla sahneye çıkmasınlar" açıklamasına destek verdi. Peki Bülent Serttaş İzzet Yıldızhan'ın külotla sahneye çıkmasınlar açıklaması için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

 

Bülent Serttaş İzzet Yıldızhan'ın külotla sahneye çıkmasınlar açıklaması için neler söyledi? 

 

Sanatçı Bülent Serttaş, önceki akşam bir etkinlikte görüntülendi. Serttaş, İzzet Yıldızhan'ın kadın sanatçılar için yaptığı "Sahneye külotla çıkmasınlar" şeklindeki açıklamasına destek verdi. Serttaş, "Sanat evrenseldir ama edep illa ki olacak arkadaşlar" dedi. Geçtiğimiz aylarda İbo Show'a konuk olan Bülent Serrtaş, oryantal Didem Kınalı dans ederken gözlerini ondan kaçırmasıyla tartışmaların merkezinde yer almıştı.