Bülent SerttaÅŸ'tan Ä°zzet Yıldızhan'ın Külotla Çıkmasınlar Açıklamasına Destek!

Bülent SerttaÅŸ Ä°zzet Yıldızhan'ın külotla sahneye çıkmasınlar açıklaması için neler söyledi? Son dönemde yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ünlü sanatçı Bülent SerttaÅŸ, yaptığı açıklamada Ä°zzet Yıldızhan'ın kadın popçular için söylediÄŸi bir zahmet "Külotla sahneye çıkmasınlar" açıklamasına destek verdi. Peki Bülent SerttaÅŸ Ä°zzet Yıldızhan'ın külotla sahneye çıkmasınlar açıklaması için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Bülent SerttaÅŸ Ä°zzet Yıldızhan'ın külotla sahneye çıkmasınlar açıklaması için neler söyledi? Son dönemde yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ünlü sanatçı Bülent SerttaÅŸ, yaptığı açıklamada Ä°zzet Yıldızhan'ın kadın popçular için söylediÄŸi bir zahmet "Külotla sahneye çıkmasınlar" açıklamasına destek verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündem olan ünlü sanatçı Bülent SerttaÅŸ, yaptığı açıklamada Ä°zzet Yıldızhan'ın kadın popçular için söylediÄŸi bir zahmet "Külotla sahneye çıkmasınlar" açıklamasına destek verdi. Peki Bülent SerttaÅŸ Ä°zzet Yıldızhan'ın külotla sahneye çıkmasınlar açıklaması için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

bulent serttas tan izzet yildizhan in kulot sozlerine destek

 

Bülent SerttaÅŸ Ä°zzet Yıldızhan'ın külotla sahneye çıkmasınlar açıklaması için neler söyledi? 

 

Sanatçı Bülent SerttaÅŸ, önceki akÅŸam bir etkinlikte görüntülendi. SerttaÅŸ, Ä°zzet Yıldızhan'ın kadın sanatçılar için yaptığı "Sahneye külotla çıkmasınlar" ÅŸeklindeki açıklamasına destek verdi. SerttaÅŸ, "Sanat evrenseldir ama edep illa ki olacak arkadaÅŸlar" dedi. GeçtiÄŸimiz aylarda Ä°bo Show'a konuk olan Bülent SerrtaÅŸ, oryantal Didem Kınalı dans ederken gözlerini ondan kaçırmasıyla tartışmaların merkezinde yer almıştı.