Anantara Santorini adlı otel kompleksi Birleşik Arap Emirlikleri’nde hizmet vermeye başladı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Bembeyaz binalar ve billur gibi bir deniz. Gözünüzü kapatın, sanki Ege’deki Yunan adası Santorini’desiniz! Oysa burası Santorini’den binlerce kilometre uzaklıkta, Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi’de lüks mü lüks Anantara otel kompleksi.

 

Peki, turistler neden gerçek Santorini’yi değil de, Abu Dabi’deki çakmasını tercih etsin? Otelin yöneticisi Raşit Bakas, “Çünkü burası çok özel bir yer. Santorini adasında özellikle yaz aylarında sokakları yürünemez hale getiren turist kalabalığından burada eser yok” diyor.

 

“Anantara Santorini Abu Dabi Retreat” kapılarını Şubat ayında açtı, başkentten bir saat, havaalanından ise 25 dakika uzaklıkta bulunuyor. Bir başka deyişle,,Dubai ile Abu Dabi arasındaki yolun tam ortasında yer alıyor. Sadece yetişkinlerin kabul edildiği otelde 22 oda ve süit yer alıyor. Yani, 44 müşteriyle sınırlı. Odaların geceliği 740 Euro.Bu,Santorini’nin en yoğun sezonundaki otel fiyatının 2 katı!

 

Otel müşterilerine çeşitli seçenekler sunuyor: Film de seyredilebilen bir puro odası, SPA, plajda yoga dersleri ve elbette muhteşem bir yüzme havuzu.