Ana Sayfa Arama
Tutuşan saman balyaları ile büyüyen alevlere itfaiye müdahale etti
Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde tutuşan saman balyaları kısa sürede küle dönerken, ormana yönelen alevleri son anda itfaiye ekipleri söndürdü.
Sındırgı ilçesine bağlı Kürendere Kırsal Mahallesinde sebebi belli olmayan şekilde şekilde tutuşan saman balyaları kısa sürede küle döndü. Büyüyen yangında 3 saman yüklü ahır ve 1 tahıl ambarı yangından etkilendi. Ormanlık alana doğru ilerleyen alevlere ise ilk müdahaleyi yöre halkı ve itfaiye ekipleri yaptı. Yangın orman sınırlarına girmeden söndürüldü.

İhlas Haber Ajanası
İhlas Haber Ajanası

Fenoreporter’deki bu bölümde, İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından sağlanan haberler, herhangi bir editoryal müdahale olmaksızın doğrudan ajans kanallarından iletildiği şekliyle yayınlanmaktadır. Bu alanda yer alan tüm haberlerin hukuki sorumluluğu, haberi ileten ajanslara aittir.