Ana Sayfa Arama
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Genç, Yüksekova’da
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Şemdinli’deki cadde açılışı öncesi geldiği Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yoğun ilgiyle karşılandı.
Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere kente gelen Başkan Genç, Van’dan kara yoluyla Yüksekova’ya geldi. İpekyolu Caddesi üzerinde kalabalık bir heyet ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Genç, burada çay içerek vatandaşlarla sohbet etti. Yüksekova’daki temaslarının ardından Başkan Genç ve beraberindeki heyet, konvoy eşliğinde Şemdinli’ye hareket etti.
Başkan Genç’e, AK Parti Hakkari İl Başkanı Zeydin Kaya, Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar, Büyükçiftlik Belde Belediyesi Başkanı Çayan Çiçek eşlik etti.

İhlas Haber Ajanası
İhlas Haber Ajanası

Fenoreporter’deki bu bölümde, İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından sağlanan haberler, herhangi bir editoryal müdahale olmaksızın doğrudan ajans kanallarından iletildiği şekliyle yayınlanmaktadır. Bu alanda yer alan tüm haberlerin hukuki sorumluluğu, haberi ileten ajanslara aittir.