Ana Sayfa Arama
Tekirdağ’da zehir tacirlerine darbe: 7 kişi tutuklandı
Tekirdağ genelinde sokak çetelerine yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 7 kişi tutuklandı, çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince; Çorlu Cemaliye, Çerkezköy Kızılpınar ve İstasyon, Kapaklı Atatürk ile Süleymanpaşa ilçesine bağlı Değirmenaltı ve Bahçelievler mahallelerinde, sokak satıcıları ve torbacılara yönelik 7 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. NARVAS uygulaması üzerinden gelen ihbarlar doğrultusunda gerçekleştirilen operasyonlarda 174,6 gram esrar, 34,99 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 17,45 gram eroin, 50 kullanımlık bonzai emdirilmiş peçete, 4 gram skank, 10 adet sentetik ecza hap, 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet ruhsatsız tabanca ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 25 bin 490 TL ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 7 şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlarca uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklandı.
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, uyuşturucu ile mücadele kapsamında operasyonların kararlılıkla süreceği vurgulandı.

İhlas Haber Ajanası
İhlas Haber Ajanası

Fenoreporter’deki bu bölümde, İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından sağlanan haberler, herhangi bir editoryal müdahale olmaksızın doğrudan ajans kanallarından iletildiği şekliyle yayınlanmaktadır. Bu alanda yer alan tüm haberlerin hukuki sorumluluğu, haberi ileten ajanslara aittir.