Ana Sayfa Arama
Kütahya’da LGS değerlendirme toplantısı
Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Liselere Geçiş Sistemi (LGS) değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü Germiyan Salonunda, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Topuz başkanlığında yapılan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) değerlendirme toplantısına okul müdürleri, ortaokul müdürleri ve LGS koordinatör öğretmenleri katıldı.
Programda, LGS sürecine ilişkin yürütülen çalışmalar değerlendirildi, öğrencilerin başarı oranlarını artırmaya yönelik yeni planlamalar ele alındı. Ölçme ve değerlendirme süreçlerinin güçlendirilmesi, sınav hazırlıklarının verimli yürütülmesi ve kurumlar arası koordinasyonun artırılması konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

İhlas Haber Ajanası
İhlas Haber Ajanası

Fenoreporter’deki bu bölümde, İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından sağlanan haberler, herhangi bir editoryal müdahale olmaksızın doğrudan ajans kanallarından iletildiği şekliyle yayınlanmaktadır. Bu alanda yer alan tüm haberlerin hukuki sorumluluğu, haberi ileten ajanslara aittir.