Ana Sayfa Arama
Kastamonu’nun Abana ilçesinde serinlemek için denize giren iki yabancı uyruklu şahıs, boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, Abana’da bulunan Hacıveli Plajı’nda isimleri öğrenilemeyen iki yabancı uyruklu şahıs, boğulma tehlikesi geçirdi. Öğle saatlerinde serinlemek için denize giren iki kadın, dalgalarla birlikte açığa sürüklendi. Durumu fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle denizden çıkarılan kadınlar, olay yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Abana Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Boğulma tehlikesi geçiren iki kadın, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

İhlas Haber Ajanası
İhlas Haber Ajanası

Fenoreporter’deki bu bölümde, İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından sağlanan haberler, herhangi bir editoryal müdahale olmaksızın doğrudan ajans kanallarından iletildiği şekliyle yayınlanmaktadır. Bu alanda yer alan tüm haberlerin hukuki sorumluluğu, haberi ileten ajanslara aittir.