Ana Sayfa Arama
Isparta’da tefecilik operasyonu: 15 adet imzalı senet ele geçirildi
Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Gönen ilçesinde tefecilik şüphesiyle gerçekleştirilen operasyonda 15 imzalı açık senet ile çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Gönen ilçesinde tefecilik suçuyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında bir şüphelinin ikametinde ve araçlarında arama yapıldı. Yapılan aramada, 15 adet imzalı açık senet, 1 cep telefonu, 1 sikke, 3 av tüfeği, 35 av tüfeği fişeği ve 5 tabanca fişeği ele geçirildi. Ele geçirilen deliller doğrultusunda şüpheli hakkında tefecilik suçundan adli işlem başlatıldı. Soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İhlas Haber Ajanası
İhlas Haber Ajanası

Fenoreporter’deki bu bölümde, İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından sağlanan haberler, herhangi bir editoryal müdahale olmaksızın doğrudan ajans kanallarından iletildiği şekliyle yayınlanmaktadır. Bu alanda yer alan tüm haberlerin hukuki sorumluluğu, haberi ileten ajanslara aittir.