Ana Sayfa Arama
Hatalı geçiş yapan sürücü zor toparladı, kazaya ramak kaldı
Elazığ’da aracıyla sağdan hatalı geçiş yapan sürücü direksiyon hakimiyetini zar zor toparladı. Önündeki motosiklete ve refüje çarpmaktan sonra anda kurtaran sürücü kameralara yansıdı.
Olay, merkez Malatya Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ismi öğrenilemeyen bir sürücü, önündeki aracı sağından geçmeye çalıştı. Hatalı geçiş yapan sürücü otomobilin kontrolünü zar zor toparladı. Önündeki motosiklete ve refüje çarpmaktan son anda kurtularak trafiği tehlikeye atan sürücü, cep telefonu kamerasına yansıdı.

İhlas Haber Ajanası
İhlas Haber Ajanası

Fenoreporter’deki bu bölümde, İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından sağlanan haberler, herhangi bir editoryal müdahale olmaksızın doğrudan ajans kanallarından iletildiği şekliyle yayınlanmaktadır. Bu alanda yer alan tüm haberlerin hukuki sorumluluğu, haberi ileten ajanslara aittir.