Ana Sayfa Arama
Gümüşhane’de kızıl geyikler doğal ortamlarında görüntülendi
Gümüşhane’de geçmiş yıllarda doğaya salınan kızıl geyikler, Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) ekiplerince doğal ortamlarında görüntülendi.
DKMP Genel Müdürü Kadir Çokçetin’in sosyal medya hesabından, "Gümüşhane’nin yaban hayatında kızıl geyiklerin zaferi" notuyla paylaştığı görüntülerde, Türkiye’nin en büyük geyik türlerinden biri olan kızıl geyiklerin beslendiği ve doğada özgürce dolaştığı görüldü. Çokçetin paylaşımında, orman yangınlarına karşı dikkatli olunması gerektiğini hatırlatırken, yaban hayatının ve doğanın korunmasının önemine de vurgu yaptı.

İhlas Haber Ajanası
İhlas Haber Ajanası

Fenoreporter’deki bu bölümde, İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından sağlanan haberler, herhangi bir editoryal müdahale olmaksızın doğrudan ajans kanallarından iletildiği şekliyle yayınlanmaktadır. Bu alanda yer alan tüm haberlerin hukuki sorumluluğu, haberi ileten ajanslara aittir.