Ana Sayfa Arama
Gediz Tarhana Festivali’nde lunapark coşkusu
Kütahya’nın Gediz ilçesinde bu yıl 21’incisi düzenlenen Geleneksel Tarhana Festivali’nin en gözde mekanlarından biri lunapark oldu. Özellikle gençlerin ve çocukların akın ettiği lunaparkta, her oyuncağın başında metrelerce kuyruklar oluşurken, vatandaşlar yer kapmak adına adeta birbiriyle yarışıyor.
Birçok farklı oyuncağın yer aldığı lunapark, Tarhana Festivali’ne renkli bir atmosfer katarken, zaman zaman yoğunluktan kaynaklanan küçük gerginlikler de yaşanabiliyor. Ancak Gediz polisi, festival ve lunapark civarında her daim hazır bulunarak ufak çaplı olaylara anında müdahale ediyor. Ekipler, vatandaşların huzurunu kaçırabilecek durumlar karşısında gerekli önlemleri alarak festivalin güvenli bir şekilde devam etmesini sağlıyor.
Lunaparkın yoğun ilgisi, festivalin sadece yöresel lezzetleriyle değil, eğlence ve sosyal aktivite alanlarıyla da büyük beğeni topladığını gösteriyor.

İhlas Haber Ajanası
İhlas Haber Ajanası

Fenoreporter’deki bu bölümde, İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından sağlanan haberler, herhangi bir editoryal müdahale olmaksızın doğrudan ajans kanallarından iletildiği şekliyle yayınlanmaktadır. Bu alanda yer alan tüm haberlerin hukuki sorumluluğu, haberi ileten ajanslara aittir.