Ana Sayfa Arama
Gaziantep merkezli 5 ilde motorlu taşıt sürücü adayları sınavına, adayların yerine sınava giren ’joker’ olarak adlandırılan 8’i cezaevinde bulunan 56 kişi yakalandı.
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, 2019-2025 yılları arasında düzenlenen "Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavlarında" ehliyet sahibi olmak isteyen kursiyerlerin yerine "Joker" olarak kullanılan ve aracılık yapan şüphelilere yönelik operasyon yaptı. Gaziantep merkezli 5 ilde 1 Temmuz 2025 tarihinde düzenlenen operasyonda 8’i ceza evinde bulunan 56 şüpheli yakalandı.
Operasyon neticesinde yapılan aramalarda; 1 adet tabanca, 1 adet kopya çekme düzeneği, 3 adet başkasına ait sınav giriş belgesi, 2 adet başkasına ait kimlik kartı ile çok sayıda dijital mertaryal ele geçirildi. Operasyonlar neticesinde gözaltına alınan şüpheli şahıslardan 40’ı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İhlas Haber Ajanası
İhlas Haber Ajanası

Fenoreporter’deki bu bölümde, İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından sağlanan haberler, herhangi bir editoryal müdahale olmaksızın doğrudan ajans kanallarından iletildiği şekliyle yayınlanmaktadır. Bu alanda yer alan tüm haberlerin hukuki sorumluluğu, haberi ileten ajanslara aittir.