Ana Sayfa Arama
Eşini bıçakla yaraladı
Erzurum’da eşler arasında çıkan tartışmada Mehmet T., eşi Kezban T.’yi bıçakla yaraladı.
Erzurum’a bağlı Palandöken ilçesi Müftü Solakzade Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda ikamet eden Kezban T. ile eşi Mehmet T. arasında tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet T. bıçakla eşi Kezban T’yi yaraladı. Yapılan ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Sağlık ekipleri yaralanan Kezban T.’yi, Erzurum Şehir Hastanesi’ne götürdü.
Eşini bıçakla yaralayan Mehmet T. ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme ve soruşturma devam ediyor.

İhlas Haber Ajanası
İhlas Haber Ajanası

Fenoreporter’deki bu bölümde, İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından sağlanan haberler, herhangi bir editoryal müdahale olmaksızın doğrudan ajans kanallarından iletildiği şekliyle yayınlanmaktadır. Bu alanda yer alan tüm haberlerin hukuki sorumluluğu, haberi ileten ajanslara aittir.