Ana Sayfa Arama
Elazığ’da otobüs durağının koruma plakaları çalındı
Elazığ’ın Baskil ilçesine bağlı Himikcansız mezrasında hırsızlar tarafından otobüs duraklarının koruma plakaları çalındı.
Olay, Baskil’e bağlı Himikcansız mezrasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından kara yolu üzerinde vatandaşların yağmur ve güneşten korunmaları amacıyla yapılan otobüs duraklarına ait koruma plakaları yerlerinden sökülerek çalındı. Köylüler yaşanan hırsızlık olayına tepki gösterirken, hırsızlık zanlılarının yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

İhlas Haber Ajanası
İhlas Haber Ajanası

Fenoreporter’deki bu bölümde, İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından sağlanan haberler, herhangi bir editoryal müdahale olmaksızın doğrudan ajans kanallarından iletildiği şekliyle yayınlanmaktadır. Bu alanda yer alan tüm haberlerin hukuki sorumluluğu, haberi ileten ajanslara aittir.