Ana Sayfa Arama
Düzce’de çeşitli suçlardan aranan 55 şahıs yakalandı
DÜZCE (İHA) – Düzce’de Jandarma ve Polis ekiplerince yapılan çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranan 55 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslardan 22’si tutuklandı.
Düzce’de güvenlik birimleri suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması için yoğun çaba sarf ediyor. Polis ve Jandarma tarafından 7-13 Temmuz 2025 tarihleri arasında yapılan şok uygulamalarda 23 bin 613 şahıs sorgulanırken, aranan 55 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan 22’si çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.
Denetimlerde ise 3 ruhsatsız tabanca, 5 kurusıkı tabanca, 3 av tüfeği, 97 mermi, 7 şarjör ve 6 kesici delici alet elet geçirildi.

İhlas Haber Ajanası
İhlas Haber Ajanası

Fenoreporter’deki bu bölümde, İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından sağlanan haberler, herhangi bir editoryal müdahale olmaksızın doğrudan ajans kanallarından iletildiği şekliyle yayınlanmaktadır. Bu alanda yer alan tüm haberlerin hukuki sorumluluğu, haberi ileten ajanslara aittir.