Ana Sayfa Arama
Denizli’de yollar göle döndü, sürücüler zor anlar yaşadı
Denizli’de akşam saatlerinde etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Ulaşımda aksaklıklar yaşanırken, bazı bölgelerde taşkınlar meydana geldi.
Denizli’de akşam saatlerinde etkisini gösteren sağanak yağış taşkınlara neden oldu. Kent merkezinde birçok bölgede yaşanan taşkınlar hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle Denizli-Antalya karayolunda sağanak yağış nedeniyle ulaşımda aksaklıklar yaşandı. Denizli -Antalya karayolunda Denizli istikametine yaşanan toprak kayması nedeniyle trafik bir süreliğine tek şerit üzerinden sürdü. Sağanak nedeniyle yollar adeta dereye dönerken, görüş mesafesinin 5 metrenin altına kadar düştüğü görüldü. Sağanak nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadığı dikkatlerden kaçmazken, kent merkezindeki bazı yollardaki taşkınlar sürücülerin ilerlemesine engel oldu. İlçelerde ise bazı bölgelerde taşkınlar yaşandı. Tarım arazilerinde de sel nedeniyle zarar oluştu.

İhlas Haber Ajanası
İhlas Haber Ajanası

Fenoreporter’deki bu bölümde, İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından sağlanan haberler, herhangi bir editoryal müdahale olmaksızın doğrudan ajans kanallarından iletildiği şekliyle yayınlanmaktadır. Bu alanda yer alan tüm haberlerin hukuki sorumluluğu, haberi ileten ajanslara aittir.