Ana Sayfa Arama
Çocuklar yüksek sıcaktan etkilenen sokak hayvanları için su ve yiyecek bıraktı
Batman’ın Sason ilçesinde çocuklar, sıcak havalardan etkilenen hayvanlar için sokaklara yiyecek ve su kabı bıraktı.
Sason ilçesinde bir araya gelen mahallenin çocukları, sokaktaki can dostlarını unutmayarak evlerinden getirdikleri kaplara su ve yiyecek doldurarak sokakta yaşayan kedi ve köpeklerin ulaşabilecekleri yerlere bıraktı.
Sokakta yaşayan hayvanların da can taşıdıklarını hatırlatan çocuklardan Zeynep Toker, "Havalar çok sıcak. Biz günde 5-6 defa su içiyoruz. Hayvanlarında bizim gibi canları var. Biz de bunu düşünerek mahalledeki arkadaşlarım ile evden getirdiğimiz kaplarla onlara soğuk su ve yiyecekleri ulaşabilecekleri yerlere bıraktık" dedi.

İhlas Haber Ajanası
İhlas Haber Ajanası

Fenoreporter’deki bu bölümde, İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından sağlanan haberler, herhangi bir editoryal müdahale olmaksızın doğrudan ajans kanallarından iletildiği şekliyle yayınlanmaktadır. Bu alanda yer alan tüm haberlerin hukuki sorumluluğu, haberi ileten ajanslara aittir.