Ana Sayfa Arama
Bursa’da gasp firarisi yakalandı
Bursa’da gasp ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma olayının şüphelisi, hakkında 11 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.K., polis ekiplerince yakalandı.
Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, B.A. isimli şahsın gasbedilmesi üzerine başlattıkları çalışmada şüphelinin F.K. olduğunu belirledi. Uzun süredir aranan F.K.’nin ayrıca motosiklet hırsızlığı, araç kurşunlama ve çeşitli gasp olaylarının da faili olduğu tespit edildi. Saha çalışmaları ve güvenlik kamerası incelemeleri sonucu belirlenen adrese düzenlenen operasyonda F.K., alıkoyduğu B.A. ile birlikte yakalandı. Üzerinde 1 tabanca ve 6 fişek basılı şarjör ele geçirildi. Çalıntı motosiklet ile gasbedilen araç ise ilgili işlemler için Polis Merkezi Amirliği’ne teslim edildi.

İhlas Haber Ajanası
İhlas Haber Ajanası

Fenoreporter’deki bu bölümde, İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından sağlanan haberler, herhangi bir editoryal müdahale olmaksızın doğrudan ajans kanallarından iletildiği şekliyle yayınlanmaktadır. Bu alanda yer alan tüm haberlerin hukuki sorumluluğu, haberi ileten ajanslara aittir.