Ana Sayfa Arama
Bilecik’te kaçakçılık operasyonu: 1 şüpheli yakalandı
Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü, Bozüyük’te kaçakçılıkla mücadele kapsamında önemli bir operasyona imza attı.
Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Bozüyük ilçesinde düzenlenen operasyonda, çok sayıda boş ve dolu makaron, açık tütün ile profesyonel sigara sarma makinesi ve kompresör ele geçirildi. Olayla ilgili 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet suçundan 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener, yaptığı açıklamada, "Halkımızın huzuru ve güvenliği için yürüttüğümüz mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor. Kaçakçılıkla mücadelede her zaman etkin ve hızlı bir şekilde hareket ediyoruz" dedi.

İhlas Haber Ajanası
İhlas Haber Ajanası

Fenoreporter’deki bu bölümde, İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından sağlanan haberler, herhangi bir editoryal müdahale olmaksızın doğrudan ajans kanallarından iletildiği şekliyle yayınlanmaktadır. Bu alanda yer alan tüm haberlerin hukuki sorumluluğu, haberi ileten ajanslara aittir.