Ana Sayfa Arama
2025 yılı ’Arılı Kovan Desteklemesi’ kapsamında Bayburt’ta kovan tespit çalışmaları başladı. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, arıcılık yapanların kovanlarını yerinde inceleyerek, kayıt altına alıyor.
İl genelinde sürdürülen çalışmalarla, destekleme başvurusunda bulunacak üreticilerin sahip olduğu arılı kovan sayıları netleştiriliyor. Saha tespitlerinin tamamlanmasının ardından destekleme süreci de başlayacak.
Yapılan tespit çalışmalarıyla birlikte kayıtlı üretimin desteklenmesi ve arıcılık faaliyetlerinin sürdürülebilirliğinin sağlanması hedefleniyor.

İhlas Haber Ajanası
İhlas Haber Ajanası

Fenoreporter’deki bu bölümde, İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından sağlanan haberler, herhangi bir editoryal müdahale olmaksızın doğrudan ajans kanallarından iletildiği şekliyle yayınlanmaktadır. Bu alanda yer alan tüm haberlerin hukuki sorumluluğu, haberi ileten ajanslara aittir.