Ana Sayfa Arama
Antalyaspor eski Başkanı Aziz Çetin serbest bırakıldı
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca hafriyat işlerine yönelik yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınan Antalyaspor Derneği ve kulübün eski başkanı Aziz Çetin, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca hafriyat işlerine yönelik yolsuzluk ve rüşvet soruşturmması kapsamında sabah saatlerinde gözaltına alınan Antalyaspor Derneği ve kulübün eski başkanı Aziz Çetin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti. Aziz Çetin, savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İhlas Haber Ajanası
İhlas Haber Ajanası

Fenoreporter’deki bu bölümde, İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından sağlanan haberler, herhangi bir editoryal müdahale olmaksızın doğrudan ajans kanallarından iletildiği şekliyle yayınlanmaktadır. Bu alanda yer alan tüm haberlerin hukuki sorumluluğu, haberi ileten ajanslara aittir.