Zombi Gibi Röportaj Yaptık!

Youtube'da yayınladıkları aşırı ünlülerle kısa görüşmeler isimli programla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtube kanalı Kutsal Motor, yayınladıkları içeriklerinde bu kez Alina Boz'u konuk ettiler. 

 

Youtube'da yayınladıkları aşırı ünlülerle kısa görüşmeler isimli programla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtube kanalı Kutsal Motor, yayınladıkları içeriklerinde bu kez Alina Boz'u konuk ettiler. Son dönemde yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtube kanalı Kutsal Motor, yayınladıkları içeriklerinde bu kez Alina Boz'u konuk ettiler.

 

İşte Alina Boz'un gündeme dair verdiği cevaplar; 

 

-Hiç kalabalık bir semtte yürüyebiliyor musun? 

 

Kalabalık bir semtte rahat gezebildiğini anlatan oyuncu, “Çünkü insanlar beni tanıyamıyor. ‘Bu o kız mı, değil mi falan diye’ onlar tereddüt yaşarken, ben uzaklaşmış oluyorum zaten. Öyle bir durum oluyor” dedi

 

Ayrıca Netflix'in Aşk 101 dizisiyle ilgili değerlendirmede bulunan ünlü oyuncu "Bir basın toplantısı düzenledik ama hiç sesli kayıt yoktu. Orada ne yaşandı o sorulara ne oldu hiçbir fikrim yok. Ayrıca o sırada bir kavga sahnesi çekiyoduk Kubilay'ın alnı patlamış, Mert'in ağzı kan akıyor. Hepimizde yara bere var bir de sahnenin devamlılığı var. O sırada dediler ki hadi basın toplantısı yapacağız. Biz dedik ki nasıl yani? Sahnenin devamlılığı olduğu için silemedik de makyajı öyle zombi gibi röportaj yaptık" ifadelerini kullandı. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.