Ziraat Bankası'ndan 34.000 TL Müjdesi! İşte Detaylar!

Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada borcu olanlara 34.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi sağlanacağı açıklandı. 

 

Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada borcu olanlara 34.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi sağlanacağı açıklandı. Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada borcu olanlara 34.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi sağlanacağı açıklandı. 

 

Haberkolik'in haberine göre; Ziraat Bankası, 34000 TL’ye kadar vermiş olduğu bireysel İhtiyaç Kredisi kampanyası hakkında duyuru paylaştı. Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, bireysel olan müşterilerin acil ihtiyaçları olması durumunda 34000 TL’ye kadar kredi kampanyalarına katılarak, aynı gün içinde destek kredi ödemelerinden, alacağın yayınlandı.

 

Nakit ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu Ziraat Bankası üzerinden gerçekleştirirseniz düşük faiz oranları ile birlikte sizlere ihtiyaç kredisi imkanı sağlanacak ve nakit kredi kullanmanız durumunda aynı gün içinde hesabınıza 34000 TL ödeme alacaksınız.

 

Ziraat Bankası, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için başlatılan bu kampanyada 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız, ilk taksit ödemenizi 90 gün erteleme yapma imkanı sizlere sunulacaktır.

 

Ziraat Bankası üzerinden kredi başvurusu nasıl yapılacak?

 

Kamu bankası olan Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunu internet bankacılığı uygulamaları üzerinden 7 24 yapılabilmektedir. Ziraat Bankası, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, işlemlerinizi gerçekleştirmek için yapacağınız bu kredi başvurularında, banka kredi şartlarına uygun olan vatandaşlara 3 ay ertelemeli olarak kredi alabilecekleri yeni bir kampanya yayınlandı. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda, Ziraat Bankası, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak sizlerde 5 dakika içerisinde sonuç alabilecek ve onaylanan bu kredileri, istediğiniz zaman hesaplarımıza yatırarak kullanabileceksiniz.

 

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunu banka şubelerine giderek yapmanız mümkün olmaktadır. Size yakın banka şubesine giderek kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte yapmış olduğunuz kredi başvurularında, onay alacak olan vatandaşların, Ziraat Bankası, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, hemen aynı gün içinde hesaplarına ödemeler alacağını söylemek istiyoruz. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların özellikle emekli olması durumunda ise emekli maaş hesapları üzerinden işlem yapılacağı için kredi başvurusu sonrasında nakit kredi kullanacak olan kişilere 3 ay ertelemeli olarak ihtiyaç kredisi imkanı sağlanacaktır.



Etiketler: