Zeynep Sivri Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Zeynep Sivri kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Zeynep Sivri ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Zeynep Sivri kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Zeynep Sivri kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Zeynep Sivri ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Zeynep Sivri ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Zeynep Sivri kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

zeynep sivri kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Zeynep Sivri kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Zeynep Sivri kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi son dönemde ön plana çıkan sosyal medya fenomeni Zeynep Sivri Beykent Üniversitesi'nden mezun olmuştur. 19 Mayıs 1991 tarihinde doğmuştur. Yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir. 30 yaşındaki sosyal medya fenomeni Portekizce bilmektedir. Futbol maçı izlemeyi çok seven sosyal medya fenomeni koyu bir Galatasaray taraftarıdır. Estetisyen olarak çalışan sosyal medya fenomeni kendi kliniğini işletmektedir. Hayvansever kişiliğiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan Zeynep Sivri ata binmeyi çok sevmektedir ve bu konuda sık sık paylaşımlar yapmaktadır. Bir tane köpeği vardır. Tam bir spor tutkunu olan sosyal medya fenomeni düzenli olarak spor yapmaktadır. Fitness, bisiklet ve kayak en sevdiği spor dallarıdır. Bu yazı hazırlanırken Instagram'da zeysivri ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeni 168K takipçiye sahiptir. 



Etiketler: