Zeynep Sever Demirel'den Çarpıcı Seçim 2023 Paylaşımı! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü futbol adamı Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel Instagram sayfasından yaptığı seçim 2023 paylaşımında çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü futbol adamı Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel Instagram sayfasından yaptığı seçim 2023 paylaşımında çarpıcı ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü futbol adamı Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel Instagram sayfasından yaptığı seçim 2023 paylaşımında çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

HalkTV'de yer alan habere göre; Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, Instagram hesabından seçimle ilgili paylaşım yaptı. Demirel, "Kime oy vereceğini sen bilirsin. Ben benim gibi düşünmeyenden nefret etmeyeceğim sen de etme" ifadelerini kullandı. Sosyal medyayı sık sık kullanan isimlerden olan Zeynep Sever Demirel, özellikle deprem zamanında paylaşımları ve yardım faaliyetleriyle eşi Volkan Demirel ile büyük bir çaba sarf etmişti. Son olarak Zeynep Sever Demirel, yaklaşan seçimlerle ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

 

"DİL SEVGİ, KALEM BARIŞ”

 

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili fikirlerini dile getiren Demirel,"Burayı eğlence amaçlı kullanılan bir platform olarak gördüm hep (ki öyle), hiç ciddiye almadım hep küçümsedim. Ta ki 6 şubata kadar. O kadar çok insana dokunabildim, fayda sağlayabilidim ki buradan, ben bile şaşırdım. Bu yüzden bir kişiye bile dokunsam benim için kârdır. Dil sevgi olsun, kalem barış" notunu düştü.

 

UZUNCA BİR TAVSİYE PAYLAŞIMI YAPTI

 

Paylaşımının devamında takipçilerine "Kime oy vereceğini sen bilirsin. Ben benim gibi düşünmeyenden nefret etmeyeceğim" sözleriyle tavsiyelerde bulunan Zeynep Sever Demirel uzunca bir yazı paylaştı.

 

İşte o paylaşım;

 

zeynep sever demirel den carpici secim 2023 paylasimi