Zeynep Koçak Demet Özdemir İle Oğuzhan Koç Evliliği İle İlgili Gönderme Yaptığı İddialarına Sert Çıktı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Zeynep Koçak, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un evliliğine gönderme yaptığı iddialarıyla yapılan haberlere sert tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Zeynep Koçak, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un evliliğine gönderme yaptığı iddialarıyla yapılan haberlere sert tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Zeynep Koçak, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un evliliğine gönderme yaptığı iddialarıyla yapılan haberlere sert tepki gösterdi.

 

Instagram sayfasından yaptığı "Oturmuş İlahi Adalet Bekliyorum" paylaşımı sonrası gönderinin Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un biten evliliklerine yapılan bir gönderme iddiası paylaşım yapan Koçak sert ifadeler kullandı. 

 

Zeynep Koçak yaptığı paylaşımda kendisi hakkında yapılan haberler için şöyle dedi: "Ya siz benim bir hayatım yok mu zannediyorsunuz? Yazdığım şeyleri yıllar önce yaşadığım bir ilişkiyi düşünerek buna dikkat ederek mi atacağım sürekli..."

 

zeynep kocak tan demet ozdemir oguzhan koc evliligine gonderme yapti iddialarina sert yanit