Zeynep Buse Korkmaz Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Zeynep Buse Korkmaz kimdir? TikTok'ta yayınladığı eğlenceli içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Zeynep Buse Korkmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Zeynep Buse Korkmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapmaktadır? Cevaplar haberimizde..

 

Zeynep Buse Korkmaz kimdir? TikTok'ta yayınladığı eğlenceli içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Zeynep Buse Korkmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Zeynep Buse Korkmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Zeynep Buse Korkmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapmaktadır? Cevaplar haberimizde..

 

zeynep buse korkmaz kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Zeynep Buse Korkmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapmaktadır?

 

Zeynep Buse Korkmaz kimdir? Asıl adı Zeynep Buse Korkmaz olan sosyal medya fenomeni busekorkmaziniz olarak sosyal platformlarda tanınıyor.  Sosyal medya fenomeni olan Zeynep Tiktok platformunda paylaştığı eğlenceli içerikler ile tanındı. Kısa süre içerisinde sosyal medya hesaplarında takipçi sayısını arttıran güzel fenomen geniş bir kitleye sahip oldu. 13 Ocak 2002 yılında doğan Zeynep Buse Korkmaz aslen Erzurumlu. Açık öğretimden liseyi okuyan Tiktok fenomeni 17 yaşındayken tek başına küçüklük hayali olan pastaneyi açmak için İstanbul’a geldi ve yaşamını burada sürdürmeye karar verdi. 1.62 cm uzunluğunda ve 52 kg ağırlığındadır. Zeynep Buse Korkmaz oğlak burcudur. Sosyal medya fenomeni güzel gönlünü kendi gibi Tiktok fenomeni olan İkizler isimli YouTube kanalında Duygu Aycan ile beraber bir video yayınlayan Oğuz Uğur Bay’a kaptırmıştı. Fakat ilişkilerini geçtiğimiz aylarda bitirdiler. Tam adıyla Zeynep Buse Korkmaz 13 Ocak 2002 tarihinde Erzurum ilinde doğmuştur. Eğitimine açık lise de devam eden güzel fenomen Tiktok platformunda paylaşmış olduğu videolarla ön plana çıkmış Tiktok platformuna ilk defa bir başka fenomen olan Enes Çakmak (Alf) ile başlamış ve geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştur. Küçükken hep bir pastanesi olmasını isteyen Tiktok fenomeni popüler olduktan sonra Erzurum’dan İstanbul’a taşınmıştır. Tiktok’da çekmiş olduğu dans, dublaj ve ağır çekim videolarıyla ön plana çıkmış ve 4 milyon takipçiye ulaşmıştır. Ayrıca 294 milyon beğeni de almıştır. Tiktok fenomenliğinin yanında Instagram ve Youtube sosyal mecralarında da ön plana çıkmış ve o hayran kitlesini genişletmiştir. Buse Korkmaz’ın şu aralar adı yine Tiktok fenomenlerinden olan obeyfendimen kullanıcı adıyla tanınan Adem ile geçmektedir. Ancak ikili sevgili olmadıklarını söyleseler de hayranları tarafından sevgilisiniz diye yorum yapılıyor. İki Tiktok fenomeni beraber çeşitli Tiktok videosu çekmektedir.