Zeynep Alkan'ın Bikinili Pozları Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, Instagram sayfasından yayınladığı bikinili pozlarıyla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, Instagram sayfasından yayınladığı bikinili pozlarıyla gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, Instagram sayfasından yayınladığı bikinili pozlarıyla gündem oldu. 

 

Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan, katıldığı Survivor yarışmasında geçirdiği talihsiz kaza sonrası sakatlanarak Survivor 2023’e veda etmişti. Geçtiğimiz aylarda elendikten sonra Türkiye'ye dönen Alkan, bikinili pozlarını peş peşe paylaştı. 2012 yılında boşanan yönetmen Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör'ün kızı Zeynep Alkan'dan geçtiğimiz hafta üzücü bir haber gelmişti. Survivor 2023'te ünlüler takımında mücedele eden Alkan, elinde kırık olunca yarışmadan ayrılmak zorunda kalmıştı.

 

zeynep alkan in bikinili pozlari sosyal medyada gundem oldu

 

"BENİ EPEYCE KAYGILANDIRAN BİR ŞEY”

 

zeynep alkan in bikinili pozlari sosyal medyada gundem oldu

 

Ameliyat olan Survivor Zeynep, sağlık durumu hakkında bilgi verirken, İstanbul'a döndükten sonra yaşadığı zorlukları şu sözlerle anlatmıştı: Merhaba güzel insanlar. Uzun süredir yanınızda değildim gerçekten çok özledim. 'Sosyal medyayı kullanmayı unutmuşum' desem yeridir. Survivor maceram elimde yaşadığım sakatlık yüzünden sona erdi. Ameliyat oldum, şimdi çok daha iyiyim. Onca zorluktan sonra kabullenmek istemesem de 'Her işte bir hayır vardır' diyorum. Döndüğümde çok şey değişmişti. Memleketim Hatay’dan eser kalmadı. Üstüne babaannem, ardından anneannem veda edemeden bu hayattan göç olup gittiler. Tarifsiz bir acı. Herkesten birbirinden anlamlı mesajlar aldım, hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Beni güçlendiren sizin bana olan inancınızdı. Sakatlığım başıma gelmeseydi de sonuna kadar mücadele etmeye devam ederdim. Lakin ne yaşarsan yaşa hayat tüm hızıyla devam ediyor ve ben başka projelerde bir araya gelmek için sabırsızlanıyorum. Zeynep’i tanıma fırsatı verdiği için Survivor'a ve emeği geçen bütün herkes sağ olsun, var olsun. Kırmızıyı her gün çok özlüyorum. Özellikle Cansu Tuman'la kavuşmak için de gün sayıyorum. Bu kadar konuşmuşken şunu da ekleyeyim. Beni epeyce kaygılandıran bir şey var ki o da doymuyorum, nasıl bir his unutmuşum. İnşallah şu kıtlıktan çıkma psikolojimi bir an önce geride bırakırım.

 

zeynep alkan in bikinili pozlari sosyal medyada gundem oldu

 

BİKİNİLİ POZA BEĞENİ YAĞDI

 

zeynep alkan in bikinili pozlari sosyal medyada gundem oldu

 

Alkan yarışmadan elenip Türkiye'ye döndükten sonra sosyal medya hesabını tekrar aktif kullanmaya başladı. Transparan bir pareo takım giyen Alkan bikinili pozuyla beğeni topladı.



Etiketler: