Zemheri Dizisinin 2. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği başrollerini Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, İlkin Tüfekçi, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor gibi genç ve usta isimlerin paylaştığı Zemheri dizisinin 2. tanıtım fragmanı yayınlandı.

 

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği başrollerini Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, İlkin Tüfekçi, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor gibi genç ve usta isimlerin paylaştığı Zemheri dizisinin 2. tanıtım fragmanı yayınlandı. Yönetmen koltuğunda ‘Aşk-ı Memnu’, ve ‘Kara Sevda’ gibi Türk dizi tarihinin önemli yapımlarına imza atan yönetmen Hilal Saral’ın oturduğu, senaryosunu ise başarılı senarist Sema Ergenekon’un kaleme aldığı ‘Zemheri’nin heyecan yaratan ikinci tanıtımı yayınlandı.

 

Merakla beklenen Zemheri dizisinin 2. tanıtım fragmanı yayınlanırken, yayınlanan fragman sosyal medyada dizinin hayranları tarafından sosyal medyada yoğun ilgiyle karşılandı.

 

İşte Zemheri dizisinin 2. tanıtım fragmanı;