Zehra Güneş İle Eren Ali Dişli Aşk Mı Yaşıyor? Şampiyonluk Pozu Olay Oldu!

Zehra Güneş ile Eren Ali Dişli aşk mı yaşıyor? Geçtiğimiz akşam Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen 2021 Dünya FIVB Kadınlar Şampiyonası final maçında, Imoco Volley’i 3-2 yenerek şampiyon olan Vakıfbank SK'nin başarılı voleybolcularından Zehra Güneş, şampiyonluk sonrası Instagram'da sevgilisi olduğu iddia edilen Eren Ali Dişli ile verdiği poz ile sosyal medyada gündem oldu. Peki Zehra Güneş ile Eren Ali Dişli aşk mı yaşıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Zehra Güneş ile Eren Dişli aşk mı yaşıyor? Geçtiğimiz akşam Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen 2021 Dünya FIVB Kadınlar Şampiyonası final maçında, Imoco Volley’i 3-2 yenerek şampiyon olan Vakıfbank SK'nin başarılı voleybolcularından Zehra Güneş, şampiyonluk sonrası Instagram'da sevgilisi olduğu iddia edilen Eren Ali Dişli ile verdiği poz ile sosyal medyada gündem oldu. Peki Zehra Güneş ile Eren Ali Dişli aşk mı yaşıyor? Cevaplar haberimizde..

 

zehra gunes ile eren disli ask mi yasiyor 1

 

Zehra Güneş ile Eren Ali Dişli aşk mı yaşıyor?

 

VakıfBank forması giyen milli voleybolcu Zehra Güneş, şampiyonluk sonrası verdiği pozla aşk yaşadığı iddia edilen ismin üzerine dikkatleri çekti. 2020 Tokyo Olimpiyatları'na giden ve herkesi hayran bırakan Filenin Sultanları, gündemden düşmüyor. Takımın parlayan isimlerinden olan Zehra Güneş, Vakıfbank Spor Kulübü ile tarihi bir başarıya imza attı. Türkiye'nin öne kulüpelerinden Vakıfbank, Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen 2021 Dünya FIVB Kadınlar Şampiyonası final maçında, Imoco Volley’i 3-2 yenerek kupanın sahibi oldu. A Milli Voleybol Takımımızın ve Vakıfbank'ın yıldızı Zehra Güneş de yine tüm dikkatleri üzerine çeken ve skor toplayan isimlerdendi. 22 yaşındaki voleybolcu başarılı performansının yanında güzelliğiyle de ilgi görüyor. Başarılı ve güzel voleybolcu tüm bunlar dışında yaptığı makyajla ve giyim tarzıyla konuşulurken, son hali ise yine herkesi etkiledi. Vakıfbank SK'nin ve A Milli Voleybol Takımımızın milli sporcusu Zehra, Instagram'da paylaştığı karesiyle yine beğeni topladı. Güneş'in hayatında birinin olup olmadığı merak ediliyordu. Uzun zamandır hayatında kimsenin olmadığını dile getiren genç sporcunun özel hayatında yeni bir gelişme yaşandı. Aşk yaşadığı iddia edilen Eren Ali Dişli ile şampiyonluk sonrası gelen fotoğraf, sosyal medyada paylaşıldı. İkilinin arasındaki samimiyet aşk iddialarını güçlendirdi.

 

İşte o paylaşım;

 

zehra gunes ile eren disli ask mi yasiyor 2