Yusuf Güney Kira Artışı Sonrası Türkiye'yi Terk Etmeye Karar Verdi! Bakın Nereye Gidiyor!

Astral yolculuk konusundaki açıklamalarıyla gündem olan ünlü şarkıcı Yusuf Güney TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olurken kira artışları sonrası ülkeyi terk etmeye karar verdiğini söyledi. 

 

Astral yolculuk konusundaki açıklamalarıyla gündem olan ünlü şarkıcı Yusuf Güney TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olurken kira artışları sonrası ülkeyi terk etmeye karar verdiğini söyledi.  Şarkıcı Yusuf Güney, ev sahibinin 20 bin liralık kirayı 50 bin TL'ye çıkarmak istemesinin ardından ülkeyi terk etme kararı aldı. Doğup büyüdüğü İngiltere'ye kesin dönüş yapmaya hazırlanan şarkıcı, sadece konserler için Türkiye'ye gelecek.

 

Kira artışlarından dolayı kiracıların yaşadığı mağduriyetlere şarkıcı Yusuf Güney da dahil oldu. Yıllar önce İngiltere'den Türkiye'ye gelen şarkıcı, 20 bin TL'lik kirasının 50 bin TL'ye çıkarılmasının ardından ülkeyi terk etme kararı aldı.

 

yusuf guney kira artisi sonrasi ulkeyi terk edecegini soyledi

 

"EV SAHİBİ 'ÇIK EVİMDEN' DİYOR"

 

2. Sayfa programında yaşadığı kira mağduriyetinden bahseden Yusuf Güney, "Şu anda oturduğum evde benden önce oturan kişi 6 bin TL'ye oturuyormuş. Ben 14 bin TL'ye tuttum. Şimdi 20 bin TL'ye yakın bir kira ödüyorum. 1 buçuk yıl içerisinde oldu bu zam. Ev sahibi 'Çık evimden. 50 bin TL benim evimin değeri' diyor" dedi.

 

"İNGİLTERE'YE DÖNÜYORUM"

 

Türkiye'de yaşanan kira artışlarına isyan eden şarkıcı, sözlerine şöyle devam etti: "Zaten şöyle bir karar aldım. İngiltere'ye dönüyorum. Kesin dönüş yapıyorum. Konserler için geri gelir sonra tekrar dönerim."



Etiketler: